Ajuntament d'Argentona
Sabadell respon a Junts per Catalunya, que demana una consulta sobre el futur de la Velcro
gina_sabadell_desembre2

L'alcaldessa d'Argentona Gina Sabadell (Unitat) ha protagonitzat avui l’˙ltima entrevista polÝtica de l'any a RÓdio Argentona. Sabadell s'ha mostrat satisfeta per haver aconseguit aprovar el pressupost 2022 i ha defensat el projecte d'Unitat per la Velcro. TambÚ anunciat que, a principis d'any, el govern farÓ p˙blics els 30 projectes que es compromet a enllestir abans d'acabar el mandat.

El govern tanca l'any amb els deures del pressupost fets, per˛ amb la necessitat de millorar la seva capacitat d'executar projectes. En aquest sentit, Gina Sabadell ha explicat avui que a principis d'any Unitat farÓ p˙blic un document en quŔ detallarÓ els 30 projectes que es compromet a enllestir abans que s'acabi el mandat, el juny del 2023.

Un d'aquests projectes Ús l'enderroc de part de l'antiga fÓbrica Velcro. El govern ha previst transformar aquest equipament en dues fases. En una primera fase s'enderrocarÓ parcialment l'edifici per fer-hi un aparcament. Unitat tÚ dos grups de l'oposiciˇ a favor del projecte, PSC i Fran Fragoso, i dos en contra, Tots per Argentona i Junts per Catalunya. Des de Junts es demana al govern que se sotmeti el futur de la Velcro a referŔndum. Avui l'alcaldessa els ha contestat que no es pot demanar al poble que tri´ entre dues opcions quan nomÚs n'hi ha una de definida. "No em fan por els referŔndums, per˛ el ciutadÓ ha de tenir tota la informaciˇ". 

Per altra banda, Sabadell tambÚ ha explicat avui que el govern treballa per donar resposta a les necessitats de les famÝlies de l'escola bressol Cargol Treu Banya, dimensionant el servei a la demanda de cada moment. TambÚ ha explicat que espera que la zona vermella d'aparcament estigui en funcionament el primer semestre de l'any vinent. Finalment, ha destacat la gran tasca de les entitats que aquests dies de Festes treballen per mantenir vives les tradicions.

Publicat el 23.12.2021