Ajuntament d'Argentona
Sabadell respon a Junts per Catalunya, que demana una consulta sobre el futur de la Velcro
gina_sabadell_desembre2

L'alcaldessa d'Argentona Gina Sabadell (Unitat) ha protagonitzat avui l’última entrevista política de l'any a Ràdio Argentona. Sabadell s'ha mostrat satisfeta per haver aconseguit aprovar el pressupost 2022 i ha defensat el projecte d'Unitat per la Velcro. També anunciat que, a principis d'any, el govern farà públics els 30 projectes que es compromet a enllestir abans d'acabar el mandat.

El govern tanca l'any amb els deures del pressupost fets, però amb la necessitat de millorar la seva capacitat d'executar projectes. En aquest sentit, Gina Sabadell ha explicat avui que a principis d'any Unitat farà públic un document en què detallarà els 30 projectes que es compromet a enllestir abans que s'acabi el mandat, el juny del 2023.

Un d'aquests projectes és l'enderroc de part de l'antiga fàbrica Velcro. El govern ha previst transformar aquest equipament en dues fases. En una primera fase s'enderrocarà parcialment l'edifici per fer-hi un aparcament. Unitat té dos grups de l'oposició a favor del projecte, PSC i Fran Fragoso, i dos en contra, Tots per Argentona i Junts per Catalunya. Des de Junts es demana al govern que se sotmeti el futur de la Velcro a referèndum. Avui l'alcaldessa els ha contestat que no es pot demanar al poble que triï entre dues opcions quan només n'hi ha una de definida. "No em fan por els referèndums, però el ciutadà ha de tenir tota la informació". 

Per altra banda, Sabadell també ha explicat avui que el govern treballa per donar resposta a les necessitats de les famílies de l'escola bressol Cargol Treu Banya, dimensionant el servei a la demanda de cada moment. També ha explicat que espera que la zona vermella d'aparcament estigui en funcionament el primer semestre de l'any vinent. Finalment, ha destacat la gran tasca de les entitats que aquests dies de Festes treballen per mantenir vives les tradicions.

Publicat el 23.12.2021