Ajuntament d'Argentona
Els socialistes comparteixen el projecte del govern per la Velcro i defensen un finançament publico-privat
susana_lopez_desembre

Susana López acaba l'any polític assenyalant les mancances en la gestió del govern d'Unitat. Al mateix temps, la regidora socialista estén la mà a l'executiu per tirar endavant els grans projectes de poble.

López ha recordat avui que el PSC es va posar al costat del govern, a l'inici de la pandèmia, amb la voluntat d'ajudar. Aquest suport es va concretar en el vot afirmatiu al pressupost 2021. Un any després, López lamenta que el govern no ha complert tots els acords que va signar amb ells i que, per sobre de tot, no s'ha assegut a negociar els nous comptes, permetent que els socialistes hi poguessin incidir. Això no obstant, López torna a oferir el seu suport per treballar en el projecte de la futura Velcro. Els socialistes comparteixen, en gran mesura, el projecte d'Unitat i s'allunyen del que proposen altres formacions com Tots per Argentona, que aposten per la rehabilitació de l'edifici.

López creu que hi ha disponibilitat, tant per part del govern, com del PSC, per treballar conjuntament el futur de la Velcro. Ara, la regidora socialista demana que aquesta voluntat de treball també s'extengui a altres àmbits de la gestió municipal.

En altres temes, Susana López ha agraït que els grups s'avinguessin a consensuar una moció a favor de la immersió lingüística en el ple de desembre. La regidora socialista també ha destacat la fenia de Protecció Civil d'Argentona, recentment reconeguda amb la Creu de Sant Jordi. I, finalment, també ha tingut paraules de reconeixement per la comissió de festes que treballa aquests dies per organitzar l'arribada dels missatgers reials i la cavalcada.

Publicat el 21.12.2021