Ajuntament d'Argentona
El regidor destaca que la rehabilitació és molt difícil de tirar endavant
Fran Fragoso

El regidor Fran Fragoso s'ha convertit en el principal valedor del govern d'Unitat. El seu vot va permetre, fa unes setmanes, l'aprovació dels comptes pel 2022. En la seva entrevista de desembre a Ràdio Argentona, Fragoso també s'ha mostrat partidari de la proposta que fa el govern per l'antiga fàbrica Velcro. "Hem treballat amb aquest equip de govern i l'opció que proposen la veiem positiva (...) La Velcro té un problema molt important per a la rehabilitació, que està construïda a un metre d'alçada respecte del terra".

En el Ple de desembre es va aprovar una moció en favor i defensa de la immersió lingüística, avalada per tots els grups municipals excepte Fran Fragoso. El regidor Fragoso ha assegurat que l'actual model pedagògic perjudica l'aprenentatge del castellà. "Aquí a Catalunya, amb un 10% de classes en castellà a la setmana, potser ara no, però d'aquí a uns anys hi haurà nens a qui els hi costarà parlar-lo".

Finalment, Fragoso ha felicitat l'Associació de Protecció Civil d'Argentona, per haver estat reconeguda amb la Creu de Sant Jordi, i també ha destacat la feina de la comissió de festes que s'encarrega de l'arribada dels patges.

Publicat el 16.12.2021