Ajuntament d'Argentona
Casal de Nadal 100% en anglès!

Ja estan obertes les inscripcions per a les Christmas Fun Weeks de Kids&Us: les nostres setmanes temàtiques 100% en anglès per a nens i nenes de 3 a 10 anys.

Aquestes Fun Weeks són una oportunitat ideal per barrejar creativitat i anglès en un context en el qual no hi faltarà il·lusió. És el que té l´època de Nadal! Durant aquestes setmanes, cantarem nadales, llegirem històries del pol nord, ballarem i riurem molt.

Tot això en un espai segur!

Les activitats es fan en grups reduïts per assegurar més interacció i més contacte amb l'idioma, així que les places són limitades. Reserva ja la teva!

Les Fun Weeks són setmanes temàtiques organitzades per Kids&Us. S'adrecen a nens i nenes de 3 a 10 anys amb l'objectiu de facilitar-los el contacte amb l'anglès durant els períodes de vacances, utilitzant la metodologia d'aprenentatge de Kids&Us.

A les Fun Weeks es fan activitats 100% en anglès que permeten que els nens i nenes es diverteixin i alhora aprenguin gràcies al mètode natural d'aprenentatge propi de Kids&Us. Totes les activitats de les Fun Weeks es fan íntegrament en anglès i estan relacionades amb la temàtica setmanal. Cada setmana ens submergim en un món nou gràcies a les diferents temàtiques, amb històries diferents per a cada grup d'edat creades específicament per facilitar l'adquisició de l'idioma.  

La temàtica proposada per a aquestes Fun Weeks és: Christmas Fairy Tales. Del 27 al 31 de desembre tractarem d'esbrinar què tenen entre mans en Santa i en Rudolph aquest any i descobrirem un món màgic amb finals feliços. ACTIVITATS: Durant les Fun Weeks es realitzen divertides activitats amb contingut pedagògic. S'organitzen grups per franja d'edat dels nens, amb grup molt reduïts per assegurar el tracte individualitzat a cada nen i nena i optimitzar els resultats i l'aprenentatge de cada un d'ells.

Les activitats s'adapten als interessos i capacitat d'edat identificant 6 grans grups:

1. L'hora del conte: Explicarem, aprendrem i representarem contes. L'ús del conte és clau i essencial a l'hora d'aprendre un idioma. Els contes, creats d'acord amb la temàtica i adaptats a cada grup d'edat, ofereixen una manera divertida i entretinguda d'aprendre estructures, sons i vocabulari.

2. Cançons temàtiques: Cantarem i ballarem cançons que es creen i componen seguint sempre la temàtica de la setmana, i s'adapten a cada grup d'edat.

3. Llibre de classe: Quadern temàtic que els nens i nenes completen durant la setmana.

4. Manualitats: Farem manualitats inspirades en la temàtica de la setmana.

5. Activitats de psicomotricitat: Farem jocs a través dels quals els nens podran córrer, saltar i dur a terme un seguit d'activitats que permetran una bona interrelació i fomentaran el treball en equip.

6. Taller de teatre: Els nostres professors es disfressaran i actuaran en una petita representació en què els nens i nenes participen com a públic. A més a més, l´últim dia a través de cançons, moviments i balls relacionats amb la temàtica, muntarem diverses representacions adaptades a l'edat dels nens i nenes de cada grup. Aquesta activitat els ajudarà a contextualitzar el vocabulari i les expressions que van aprenent, posar-se en la pell dels personatges i viure en primera persona les seves intrèpides aventures.

HORARI

L'horari de les activitats serà de 9 a 13 h, tot i que per facilitar tant l'arribada com la recollida dels nens, l'horari de recepció serà de 8.30 a 9h, i la recollida es podrà fer a partir de les 13h i fins a les 13.30h (durant aquesta estona hi haurà una mestra amb els nens mentre llegeixen, dibuixen o miren alguna pel·lícula en anglès).

Per inscripcions, o més informació, no dubteu en contactar amb nosaltres. Kids&Us Argentona C/ Doctor Samsó 44 Local 5 08310 Argentona telèfon 646228546 argentona@kidsandus.es

Dilluns
27
desembre
2021

(*fins al 31-12-2021)
Lloc Kids&Us Argentona (C/ Doctor Samsó 44, local 5)
Data 27 de desembre de 2021 fins al 31 de desembre de 2021
Durada De 9h a 13h. Servei d'acollida de 8.30h a 9h i de 13h a 13.30h
Organitza Kids&Us Argentona
Preu A consultar al centre
Tipus d'acte Infantils