Ajuntament d'Argentona
Junts per Catalunya proposa que el pressupost faci èmfasi en el microurbanisme, la futura biblioteca i la seguretat
bernat_calvo

Bernat Calvo, cap de llista de Junts per Catalunya, aventura que el govern municipal ja deu tenir alguna formació aliada per aprovar els comptes, donat el poc marge de temps amb el que els hi ha fet arribar. "Si volen el nostre suport, van una mica tard", i afegeix que la seva formació espera que els comptes del 2022 "facin especial èmfasi en el microurbanisme, la futura biblioteca i la seguretat". 

Per altra banda, pel que fa al ple de novembre, Bernat Calvo ha abordat el conflicte al voltant de l'escola Bressol Cargol Treu Banya. Considera que les explicacions que se n'han anat donat són molt críptiques per a les famílies i, per això, reclama millorar la informació. Així i tot, considera que l'opció de compactar aules és "legítima", sempre i quan es mantingui oberta la possibilitat de rebre més alumnes si hi ha noves peticions.

En un altre ordre de temes, Bernat Calvo també s'ha referit al Pla Estratègic de subvencions que es va aprovar per unanimitat al ple de novembre. Calvo ha lloat el document assegurant que “tècnicament està molt ben fet.”

Publicat el 11.11.2021