Ajuntament d'Argentona
El govern es defensa i assegura que el recurs no atura l'aplicació de l'acord i que tots els infants en llista d'espera tindran plaça
escola cargol treu banya web argentona

La gestió de l'Escola Bressol del barri del Cros torna a enfrontar Tots per Argentona amb el govern municipal. Els de Tots x Argentona van presentar un recurs, davant el Tribunal de Contractes, a l'acord del ple d'octubre que va modificar el contracte de gestió del servei. El principal grup de l'oposició considera que, fins que el tribunal no resolgui, el contracte vigent a l'escola bressol continua essent l'anterior i, per tant, ara mateix no s'estaria respectant. En una entrevista a Ràdio Argentona, Xavier Collet acusa el regidor d'Educació d'haver incomplert la promesa que va fer al ple d'octubre, de no deixar cap família sense plaça. Collet assegura que hi ha famílies que han fet la sol·licitud d'inscripció i que se'ls ha denegat.

Per la seva banda, també en una entrevista a Ràdio Argentona, el regidor d'educació Quim Perejoan, assegura que el recurs interposat per Tots per Argentona en cap cas atura l'aplicació de l'acord del ple d'octubre que permetia el canvi de gestió de l'escola. Pel que fa a les famílies que s'han quedat sense plaça, Perejoan explica que amb la nova composició de les aules entraran tots els infants que hi ha ara mateix en llista d'espera i, a més, quedarà una vacant.

Entrevista amb el regidor de TxA, Xevi Collet:

Entrevista amb el regidor d'Educació, Quim Perejoan:


Publicat el 04.11.2021