Ajuntament d'Argentona
El sènior masculí del Laietà guanya a la pista del Vendrell i el femení aconsegueix un empat amb gust de victòria
laietà vendrell web argentona

La darrera jornada esportiva ens ha deixat dos partits d'handbol lluitats fins a l'últim sospir. El sènior masculí va saber patir a la pista del Vendrell, després d'una primera meitat igualada, a la segona, van haver de remuntar un 21 a 16 i aturar un xut directe final. Precisament el porter i un dels capitans, Pol Renter, ha explicat a Ràdio Argentona que "en els últims 15 minuts vam fer un parcial molt bo que ens van permetre aconseguir la victòria (30-31)".

El sènior femení va empatar (26-26) davant la visita del Sarrià de Ter, el segon equip de la classificació i un dels candidats a jugar-se l'ascens. Les argentonines van dominar el ritme del partit i no només van ser capaces de remuntar el marcador en els pitjors moments, sinó que van aconseguir posar-se per davant en uns últims 5 minuts d'infart. Aquest és un empat amb gust de victòria per la dificultat del partit i les sensacions que va deixar l'equip.