Ajuntament d'Argentona
Exposen les seves obres la Rosa Serra, Montse Aranda, Nerea Barrosso i Josep Maria Rubio 'Barragan'
barragan

Avui a les sis de la tarda la Casa Gòtica obre portes una exposició eclèctica. Porta per títol THE ARTIST X 4. El grup d'artistes que hi ha al darrere el formen dues pintores amb llarga trajectòria, una pintora jove i un personatge irreverent que també s'ha decidit a agafar els pinzells, ni més ni menys que Josep Maria Rubio, “Barragan”.

La idea de la mostra parteix, precisament, de Josep Maria Rubio i de la pintora Rosa Serra. Ella ja fa més de quaranta anys que es dedica a la pintura, mentre que ell hi ha trobat una nova via d'expressió. Barragan exposa obres de petit format, en les que, a partir d'una idea experimenta amb el color, però també amb les textures. Per la seva banda, les obres de Rosa Serra mostren un univers orgànic, que evoca paisatges de natura i que es construeix a partir d'elements naturals, metall i resina.

Rosa Serra

Les altres dues pintores que conformen el quartet d'artistes són la Montse Aranda, que aporta imatges de dones inexistents però, al mateix temps, d'una gran realitat i expressivitat. I, en darrer lloc, Nerea Barrosso, amb una obra que uneix color i geometria.

Tota una exposició de contrastos que obre portes avui a les sis amb una recepció amb els artistes. Es podrà visitar fins el 14 de novembre a la Casa Gòtica.

Montse Aranda 

Publicat el 22.10.2021