Ajuntament d'Argentona
L'alcaldessa Gina Sabadell (Unitat) ha analitzat el ple d'octubre i ha avançat la sessió extraordinària del 18 d'octubre
ple octubre - gina sabadell

La dissolució del patronat ha estat un dels temes que ha abordat aquest matí la cap de llista d'Unitat i alcaldessa d'Argentona, Gina Sabadell, a l'entrevista a la ràdio. Sabadell ha explicat que el procés per dissoldre el Patronat ha comportat un procés llarg i complex, que respon a la necessitat de l'administració de ser més eficient i eficaç.

La dissolució del Patronat no comportarà la desaparició de la participació ciutadana en la gestió del Museu. El Patronat prendrà la forma d'un Consell de Participació, que si bé ja no haurà d'ocupar-se de tasques de gestió, sí que podrà assenyalar les línies estratègiques del Museu del Càntir.

La dissolució del Patronat es debatrà en el ple de dilluns vinent. Però avui l'alcaldessa també ha fixat posició sobre el ple ordinari d'octubre. Entre altres qüestions s'ha referit a les crítiques per la manca d'execució d'inversions. Ha explicat que l'Ajuntament d'Argentona té actualment uns comptes molt sanejats que permeten fer inversions. Sabadell atribueix les dificultats del consistori per assumir molts projectes a les dimensions i recursos de la mateixa administració.

Publicat el 14.10.2021