Ajuntament d'Argentona
L'alcaldessa Gina Sabadell (Unitat) ha analitzat el ple d'octubre i ha avanšat la sessiˇ extraordinÓria del 18 d'octubre
ple octubre - gina sabadell

La dissoluciˇ del patronat ha estat un dels temes que ha abordat aquest matÝ la cap de llista d'Unitat i alcaldessa d'Argentona, Gina Sabadell, a l'entrevista a la rÓdio. Sabadell ha explicat que el procÚs per dissoldre el Patronat ha comportat un procÚs llarg i complex, que respon a la necessitat de l'administraciˇ de ser mÚs eficient i eficaš.

La dissoluciˇ del Patronat no comportarÓ la desapariciˇ de la participaciˇ ciutadana en la gestiˇ del Museu. El Patronat prendrÓ la forma d'un Consell de Participaciˇ, que si bÚ ja no haurÓ d'ocupar-se de tasques de gestiˇ, sÝ que podrÓ assenyalar les lÝnies estratŔgiques del Museu del CÓntir.

La dissoluciˇ del Patronat es debatrÓ en el ple de dilluns vinent. Per˛ avui l'alcaldessa tambÚ ha fixat posiciˇ sobre el ple ordinari d'octubre. Entre altres qŘestions s'ha referit a les crÝtiques per la manca d'execuciˇ d'inversions. Ha explicat que l'Ajuntament d'Argentona tÚ actualment uns comptes molt sanejats que permeten fer inversions. Sabadell atribueix les dificultats del consistori per assumir molts projectes a les dimensions i recursos de la mateixa administraciˇ.

Publicat el 14.10.2021