Ajuntament d'Argentona
Fran Fragoso ha obert la roda política d'octubre a Ràdio Argentona
Fran Fragoso

Fran Fragoso podria tornar a presentar-se a les eleccions municipals sota el paraigua del PP. El regidor va concórrer amb les sigles dels populars en els últims comicis, però un cop celebrades les eleccions va decidir canviar el  nom del seu grup municipal pel seu propi nom, i anomenar-se grup municipal Fran Fragoso. Ara, a un any i mig de les eleccions està pensant a fer marxa enrere.

El regidor explica que el poc suport que el seu grup va rebre per part de la cúpula dels populars de Barcelona, el van portar a tirar pel dret i abandonar les sigles. Així i tot, Fragoso mai va arribar a donar-se de baixa del partit. Ara, la direcció ha canviat i el Fragoso s'està repensant tornar a representar l'antiga marca.

Aquest canvi d'opinió sobre les sigles del Partit Popular s'ha evidenciat després que Fragoso presentés una moció en què demanava que el consistori ajudi a empreses i autònoms a pagar la factura de la llum. En el text de la moció Fragoso va incloure crítiques directes al govern de l'estat per no aturar l'escalada de preus. Els socialistes li van retreure aquestes crítiques i avui Fragoso ha reconegut que ell defensava les del Partit Popular.

Fragoso també s'ha mostrat contrariat pel fet que el ple no aprovés la seva moció per subvencionar la factura de la llum a empreses i autònoms, però diu que dóna una última oportunitat a la negociació amb la resta de grups municipals. 

Publicat el 06.10.2021