Ajuntament d'Argentona
Ho va anunciar ahir el president de la Generalitat en el debat de polÝtica general
eb_bosquet

A partir de l'any que ve, l'˙ltim curs de l'escola bressol, el P2, serÓ gratu´t. ╔s un dels anuncis en matŔria social que va fer ahir el president del govern, Pere AragonŔs, al Parlament de Catalunya. A Argentona la mesura podria beneficiar prop de cent famÝlies.

AragonŔs va dir ahir que la gratu´tat de P2 serÓ la primera fase del procÚs de gratu´tat en l'accÚs a tots els nivells de l'escola bressol. El govern justifica la mesura perquŔ l'escolaritzaciˇ dels 0 a 3 anys "Ús una oportunitat per al desenvolupament integral dels infants, i afavoreix la igualtat d'oportunitats i la conciliaciˇ de la vida laboral i familiar". De moment, es comenšarÓ per la gratu´tat de P2, que ja es recollirÓ en els pressupostos del 2022.

En clau local, el curs vinent a Argentona se'n podrien beneficiar els 95 infants que van nÚixer el 2020. A mÚs, la mesura tambÚ deslliuraria les administracions locals de fer front a les bonificacions per a famÝlies amb necessitats econ˛miques o socials. Actualment l'Ajuntament d'Argentona bonifica l'escola bressol i les activitats complementÓries, com el menjador, a sis infants de la franja de 2 a 3 anys.

Publicat el 29.09.2021