Ajuntament d'Argentona
Entitats i partits sobiranistes es concentraran a les 20 h davant l'Ajuntament d'Argentona
convocatòria per xarxes

La detenció del president Puigdemont a l'Alguer està desencadenant una nova onada de mobilització entre el moviment independentista. Avui a les vuit del vespre hi ha convocada una concentració de rebuig al davant de l'Ajuntament.

La concentració està convocada per les entitats ANC, Òmnium Cultural, Consell per la República i l'AMI (Associació de Municipis per la Independència)i l'ACM (Associació Catalana de Municipis). En clau local s'hi ha adherit Unitat – que inclou Esquerra, CUP i Comuns - , i també Junts x Catalunya Argentona i els càrrecs electes de Tots per Argentona.

Recordem que la concentració tindrà lloc a les vuit del vespre davant de l'Ajuntament d'Argentona. Unes hores abans, aquest matí alguns argentonins han participat en la manifestació que ha aplegat centenars de persones al voltant del consolat italià, al carrer Aribau de Barcelona, per protestar contra la detenció de Carles Puigdemont, aquesta nit a l'illa de Sardenya.

Puigdemont ha estat detingut arran d'una ordre de cerca i captura del Tribunal Suprem. L'expresident de la Generalitat, ara eurodiputat, s'havia desplaçat a Sardenya per participar en l'acte Aplec Internacional Adifolk, a l'Alguer, i ara és assistit pels seus advocats a l'espera que la cort de Sàsser es pronunciï.

Publicat el 24.09.2021