Els formularis
 
Voluntariat Festival Senseportes 2021
Pots inscriure't fins al 26 de setembre
BANNER1

L'Ajuntament d'Argentona convida aquelles persones que ho vulguin a col·laborar al voluntariat del Festival Sense Portes, que se celebra de l'1 al 3 d'octubre.

Només cal tenir interès pels espectacles de carrer i voler participar des de dins en les activitats de la vila. Podeu dedicar el temps que us vagi bé.

No cal experiència ni coneixements previs: ser major de 14 anys i omplir el formulari són els únics requisits.

*Acceptes ser voluntari?
*
*
*
*Data Naixement ( - - )
*
*
*
*
*
*Has estat voluntari/a altres anys?
*
Si ets menor d'edat, marca SÍ i digues al teu pare/mare o tutor legal que omplin l'autorització que trobaràs a continuació. Recorda que si ets menor d'edat, cal que el dia de la reunió vingui el pare/mare o tutor legal per poder-la signar, de no ser així no podrem validar la teva col·laboració. Si tens menys de 14 anys en la data del primer acte pel qual et vols apuntar, hauràs de tenir paciència, aquest any no podrem comptar amb tu.
*Ets menor d'edat?
Plegar/desplegarEmplena en cas de ser menor d'edat (clica sobre el signe + per desplegar el qüestionari)
*Digues quines franges horàries pots fer de voluntari/a (pots marcar més d'una opció)
*Tria la talla de la teva samarreta.
La samarreta és d'uniformitat per a tots els actes. Es facilitarà la samarreta de manera gratuïta a tots els voluntaris que participin a més d'un acte.
Cliqueu per veure l'ajuda *
He llegit i accepto la política de privacitat

NOTES LEGALS:

D'acord amb l'article 13 del Reglament (UE) 2016/679, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques en el que té relació amb el tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, les vostres dades seran tractades per part de l'Ajuntament d'Argentona, com a responsable d'aquestes.

Per a més informació www.argentona.cat/politica-de-privacitat

L'interessat autoritza a l'Ajuntament d'Argentona perquè pugui enregistrar imatges dels actes en què s'ha inscrit, amb l’únic propòsit de difondre les festes de la vila d'Argentona i la participació del voluntariat en l’àmbit intern o extern, en reproduccions o publicacions de qualsevol mena o en qualsevol format.

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800