Ajuntament d'Argentona
El 20 de setembre se celebrarà el sorteig d'assignació de places. Les classes començaran el dia 27 de setembre

L'Ajuntament d'Argentona amplia fins al 16 de setembre el termini de preinscripció al taller de gimnàstica terapèutica per adults. La sol·licitud es pot presentar a través del formulari que trobareu al final de la notícia, o bé adreçant-vos a l'Ajuntament.

Aquests tallers permeten, a més de la realització d'una activitat física,  una millora i manteniment de  la capacitat funcional, augment de la capacitat cognitiva, un millor benestar emocional i una major interrelació personal i social. Aspectes tots ells que beneficien i promouen un estil de vida adequat , evitant l'aïllament, malalties emocionals i una millora de l'estat físic en general. 

Davant la importància que té la conservació de l'estat de salut en la persona, i per tal de donar resposta a aquesta necessitat , es promou  des de l'Ajuntament d'Argentona aquesta acció  per promoure un estils de vida saludable, el foment de  l’ autonomia de la persona, l'augment de la participació en el medi social i comunitari.

Aquest curs està dirigit per una professional fisioterapeuta i es duran a terme els dimarts i els dijous, en diverses franges horàries entre les 8 del matí i la 1 del migdia, al pavelló poliesportiu. I al barri del Cros els dilluns i dijous de 17:30 a 18:30 hores. Els grups de gimnàstica seran reduïts i s'aplicaran les mesures de seguretat sanitària establertes.

El preu de la matrícula és de 20 euros i es podrà sol·licitar dispensa o bonificació.

Formulari preinscripció

El sorteig d'assignació provisional de plaça es farà el dia 20 de setembre. Una vegada es faci públic, caldrà confirmar la plaça fent el pagament de  la matrícula. Les classes s'iniciaran el dia 27 d'aquest mes.

Per a més informació podeu adreçar-vos a la regidoria d'Igualtat, Feminismes i LGTBI, a la segona planta de l'edifici de l'Ajuntament (c/ Gran, 59) o truca al 937974900.

Publicat el 08.09.2021