Ajuntament d'Argentona
Aquest matí s'han format cues una hora abans de l'obertura del punt de reserva d'invitacions per la Festa Major
cua_festamajor

A les deu del matí ja hi havia argentonins fent cua al davant de la biblioteca, on s'ha habilitat l'espai de reserva d'invitacions i entrades de Festa Major. Entre els que esperaven hi havia la por que les restriccions d'aforament, per la pandèmia, els deixin sense localitats.

El punt de repartiment d'entrades comptava aquest matí amb fins a sis treballadors municipals gestionant les reserves. Ho faran cada dia d'onze a dues, en horari de matí, i de cinc a vuit, en horari de tarda.  La regidora de festes, Montse Cervantes, demanava tranquil·litat i recordava que, a partir de dimecres, també es podran fer les sol·licituds per via telemàtica.  

Recordem que cada persona pot sol·licitar un màxim de 6 invitacions per acte. En aquest sentit, es demana corresponsabilitat a l'hora de reservar invitacions, i fer tot el possible per assistir als espectacles, ja que l'aforament és limitat i el fet de no assistir-hi provocarà que altres usuàries en quedin fora. Si finalment no es poden utilitzar les entrades, cal alliberar-les enviant un correu a areacultura@argentona.cat

Publicat el 26.07.2021