Ajuntament d'Argentona
(Actualització) La mesura entra en vigor la matinada d'aquest dissabte 17 de juliol. Confinament nocturn entre la 1 i les 6 del matí

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha anunciat aquest dimecres al vespre que el Govern ha decretat el confinament nocturn, de la una de la matinada fins a les sis del matí, per a aquells municipis de més de 5.000 habitants amb una incidència acumulada igual o superior als 400 casos diagnosticats per cada 100.000 habitants. Aquesta mesura s'ha adoptat davant la situació “extremadament fràgil” a causa de l'evolució de la pandèmia i afectarà un total de 158 municipis.

Argentona presenta en aquests moments una incidència superior als 550 casos per cada 100.000 habitants en els darrers 7 dies i, per tant quedarà afectat a partir de la matinada d'aquest dissabte 17 de juliol.

Aquest dijous s'ha publicat una resolució del Departament de Salut de la Generalitat, que recupera algunes limitacions de fases anteriors:

  • Es limita a 10 persones les reunions, tant en trobades familiars com de caràcter social, amb excepció que es tracti de convivents.
  • També es fixa l'horari màxim de tancament de totes les activitats a les 00:30 hores, amb excepció d'aquelles essencials.Se suprimeix la possibilitat de consum d'aliments i begudes en grup en espais públics habilitats (àrees de lleure, de descans, pícnics i similars). A nivell de recomanacions dirigides a l'Administració competent es recomana la limitació de l'accés a espais públics on es puguin produir concentracions de persones, entre les 0.30 hores i les 6 hores (parcs, platges, i altres espais similars).

Totes aquestes mesures es prolongaran, com a mínim, fins al 23 de juliol.

Podeu consultar la resolució del DOGC al següent enllaç:

Noves mesures

Publicat el 15.07.2021