Ajuntament d'Argentona
Disponible tant per a dispositius Android com iOS. Permet accedir fàcilment a notícies, agenda, telèfons d'interès i serveis, així com rebre notificacions i contactar amb l'Ajuntament

L'Ajuntament d'Argentona presenta una nova aplicació mòbil municipal, argentonaAPP, disponible en dispositius iOS i Android. Es tracta d'una nova eina i canal de comunicació que només s'ha de descarregar i instal.lar al dispositiu mòbil i que permet consultar amb més comoditat i facilitat les notícies de l'Ajuntament i els actes d'agenda.

La persona usuària pot ajustar i programar recordatoris d'aquells actes de l'agenda del seu interès i sincronitzar-los amb el calendari del seu mòbil. També pot seleccionar la categoria d'avisos i notificacions que vol rebre per part. 

Des de l'app s'ofereix ràpid accés als telèfons d'interès, la informació dels serveis municipals, així com una via directa per contactar amb l'Ajuntament  i informar d'alguna incidència, amb la possibilitat d'adjuntar una foto o imatge geolocalitzada.

També incorpora l'opció d'escoltar en streaming Ràdio Argentona, a més d'una secció amb informació turística amb rutes i llocs d'interès. L'usuari també pot habilitar l'opció de rebre notificacions, amb informacions i avisos, urgents o de darrera hora, que siguin d'interès per a la ciutadania.

Recordeu que a l'apartat d'Ajustos del teu terminal mòbil pots activar l'actualització automàtica de les aplicacions.

Podeu descarregar-vos la nova app de l'Ajuntament d'Argentona als següents enllaços:

App Argentona per iOS

App Argentona per Android

Publicat el 09.08.2021