Biblioteca
Literatura
Tardor Literària
L'esperit del temps, de Martí Domínguez
esperit

Aquest estiu, el Centre d'Estudis Argentonins Jaume Clavell va proposar un seguit de lectures. Al mes d'octubre, els autors de les novel·les contrastaran opinions amb els lectors i generaran diferents debats entorn el fet literari.

La tercera sessió de la XXIa edició de la Tardor Literària comptarà amb en Martí Domínguez, i la seva obra L'esperit del temps.

L'esperit del temps va fer que un metge austríac s'interessés pel desenvolupament de les teories darwinistes. L'esperit del temps va fer que pensés a aplicar els estudis sobre el comportament animal al progrés de l'espècie humana. L'esperit del temps va fer que posés les seves investigacions al servei d'una política. L'esperit del temps el va convertir en un puntal de les teories que fonamentaven les pràctiques nazis. L'esperit del temps el va situar en el front de l'Est en la guerra contra els russos. L'esperit del temps no va impedir que a principis dels setanta aquest científic nazi rebés el Premi Nobel de Medicina. Una novel·la que reflexiona sobre les foscors més inquietants de la naturalesa humana.

Dijous
21
octubre
2021
19:30h
Lloc Saló de Pedra
Adreça C. Gran, 61
Hora 19.30 h
Durada 1 hora aprox
Organitza Centre d'Estudis Argentonins - Biblioteca municipal d'Argentona
Preu Entrada lliure, aforament limitat
Tipus d'acte Literatura
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800