Ajuntament d'Argentona
×  
CA - La cronobiologia aplicada al nostre dia a dia CA - La cronobiologia aplicada al nostre dia a dia
El regidor de Promoció Econòmica, Àngel Puig, va prendre part en el Cicle Internacional de pràctiques municipals en  polítiques del temps

Aquest dijous el regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Argentona, Àngel Puig, va prendre part en la tercera sessió del cicle internacional de pràctiques municipals en polítiques del temps per presentar el projecte i iniciatives que s'han dut a terme a la vila en relació a la Reforma Horària.

Aquesta trobada virtual impulsada per Diplocat i Barcelona Time Use Initiative for a Healthy Society es va centrar en la cronobiologia aplicada al nostre dia a dia, sobre els ritmes vitals, la salut i polítiques de temps.

Àngel Puig va destacar que "necessitem que la globalitat del país estigui implicada per poder aconseguir els objectius del 2025 que marca el pacte per la reforma horària. Cal que el Govern de la Generalitat s'ho cregui i ho impulsi".

La sessió va coincidir en assenyalar la necessitat que ciutadania i administracions vagin de la mà per promoure uns millors horaris laborals, ambientals i personals.

L'Ajuntament d'Argentona va donar els primers passos per debatre com introduir noves polítiques de gestió del temps a partir del 2015 i el 2019 va aprovar definitivament el Pacte Local per la Reforma Horària a Argentona.

Podeu recuperar el vídeo de la sessió a l'enllaç en vídeo 

Publicat el 18.06.2021