Propostes
Publicat el 19.05.2021
Exposició "Mis huellas" de Lazaro Ferré
Del 21 de maig al 27 de juny, al Museu del Càntir
lazaro ferre
 • Lloc: 
  Museu del Càntir
 • L'autor va néixer a Barcelona l'any 1945, on es va formar en diverses escoles i professors fins a dominar completament l'ofici de pintor. Als darrers anys 60 inicia la seva trajectòria professional, que es consolida els 70 i 80, continuant la seva carrera, de forma imparable i en constant evolució, fins el dia d'avui.

  Són moltíssimes les exposicions que ha presentat, tant a Catalunya com a la resta de l'estat espanyol, destacant la seva presència continuada en ciutats com Barcelona, Sitges, Madrid i Màlaga, entre altres, sempre amb crítiques molt positives.

  De la seva obra, l'autor ens fa les següents afirmacions:

  "En les meves obres s'endevinen formes i configuracions visuals que es diversifiquen, es superposen i es repeteixen per activar un món il·lusori però al seu torn real, amb la finalitat d'establir vincles emocionals i una atmosfera d'expressió poètica"

  "Durant el procés creatiu es produeix una ordenació invisible de les formes i de l'espai, que comporten una escenificació perfecta".

  "Des del silenci, cor de la llum i des de la solitud, que és la condició pròpia de tots els grans artistes, he anat construint la meva obra, conscient que ningú a part de mi mateix pot donar-li alè, emoció i forma."

  "La tècnica de desdibuixar el dibuix enforteix la imaginació i la inspiració que plasmen formes inesperades que potencien el gaudi estètic de les obres."

  La mostra es podrà visitar fins al 27 de juny de 2021  

  Horari:

  • Dimarts a divendres de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h
  • Dissabtes d'11 h a 14 h i de 17 h a 20 h
  • Diumenges i festius d'11 h a 14 h
 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800