Ajuntament d'Argentona

Aquests dies es trasllada el monument en homenatge a Rafael Casanova

S'instal.larà un parc de cal·listènia a la plaça del Molí

L'Ajuntament d'Argentona iniciarà aquests dies uns treballs d'arranjament i millora a diverses places públiques, en concret a la plaça del Molí i plaça Ballot, amb l'objectiu de reordenar alguns dels espais i reforçar els usos que en fan els veïns i veïnes.

Un dels canvis més destacats serà el trasllat del monument en homenatge a Rafael Casanova, fins ara a la plaça del Molí, a la plaça Ballot, amb l'objectiu de donar-li una millor ubicació i un entorn més adequat. Aquesta setmana es retirarà de la seva ubicació habitual i es traslladarà a dependències municipals per realitzar unes tasques de neteja i manteniment, abans de portar-lo a la seva nova ubicació.

Parc de cal·listènia

Aquest canvi permetrà guanyar espai a la plaça del Molí, on s'hi ubicarà un parc de cal·listènia, també conegut amb l'anglicisme street workout, una zona per a la realització d'exercicis de força i de salut. Es tracta d'un dels projectes escollits per la ciutadania en les passades edicions dels Pressupostos Participatius.

La instal.lació permetrà reforçar el concepte de la plaça del Molí, molt orientada a ser un espai de jocs i per a l'oci, i que geogràficament esdevé també zona de pas per a molts veïns i veïnes que surten a passejar o a fer esport a la riera d'Argentona i l'entorn natural del municipi.

Publicat el 03.05.2021