Ajuntament d'Argentona
La regidoria d'Igualtat, Feminismes i LGTBI organitza la propera setmana un taller de contacontes coeducatiu a dos centres escolars del municipi

gogaritxi

La regidoria d'Igualtat, Feminismes i LGTBI  ha programat per al proper dijous 29 d'abril un taller de contacontes coeducatiu amb la voluntat d'acostar des d'una vessant pedagògica la lluita contra el sexisme i el racisme i reivindicar una via en què les violències contra les nenes i les dones deixi de ser un fet quotidià i tothom pugui expressar-se lliurement i amb autenticitat. 

L'activitat es durà a terme a l'escola Bernat de Riudemeia al matí, de 10:30 a 12 hores, i a l'escola Sant Miquel del Cros, de 15 a 17 hores, i s'adreçarà a alumnes a partir dels 10 anys. 

L'objectiu és  afavorir una mirada crítica envers les construccions de rols de gènere i  els valors de l'amistat, el respecte o la diversitat. Estarà conduit per l'entitat Gogara, que treballa en la sensibilització  i prevenció des d'una perspectiva feminista interseccional  temes d'interculturalitat i diversitats entre d'altres.

Quan les nenes volen alt
També en aquesta lína, Xarxa Argentona  té previst el proper 2 de maig l'espectacle Quan les nenes volen alt,  de la Companyia El Replà Produccions , a ls 6 de la tarda, a la La Sala d'Argentona. És una obra recomanada a partir de 7 anys i ofereix una mirada crítica envers les construccions de rols de gènere i els valors com l'amistat, el respecte o la diversitat.  

Publicat el 22.04.2021