Ajuntament d'Argentona
El coordinador del FC Argentona, Toni Mirón, ha fet balanç després del primer cap de setmana del retorn del públic a les instal·lacions esportives
fc argentona web

Aquest cap de setmana el Municipal d'Argentona ha obert les portes al públic complint amb les mesures i limitant l'aforament. El coordinador de l'entitat esportiva, Toni Mirón, ha explicat que l'opció més fàcil era fer com altres clubs i disputar la competició a porta tancada però han prioritzat la voluntat dels familiars. Això els suposa un desgast important en la gestió perquè necessiten moltes mans per controlar els accessos, fer llistat de públic i vetllar pel compliment de totes les normes. Assegura que compleixen amb totes les mesures malgrat que algunes d'elles no les comparteixen pel seu nivell d'exigència i per això demanen la implicació dels familiars dels infants. 

Després de l'anunci que la Segona Catalana ha quedat suspesa, Mirón ha avançat que la federació organitzarà una lligueta que s'iniciarà el proper cap de setmana. Pel que fa a la represa a la competició del futbol base d'aquest cap de setmana passat, el coordinador s'ha mostrat molt satisfet de poder tornar a veure la cara d'alegria dels més menuts. Finalment, Toni Mirón ha agraït l'esforç de tothom per tirar endavant el club, ha manifestat que és tan important competir com transmetre els valors i vetllar per la bona imatge de l'Argentona en tots els camps on jugui.

Entrevista al coordinador del FC Argentona, Toni Mirón: 

Publicat el 22.03.2021