Notícies
Publicat el 03.03.2021
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Recepció Institucional a la consellera de Salut, Alba Vergés
×  
Visita consellera de Salut, Alba Vergés Visita consellera de Salut, Alba Vergés
Ha visitat l'Ajuntament i ha signat el llibre d'honor. Posteriorment han visitat les obres de instal·lació d'un mòdul al costat del CAP que donarà suport en tasques COVID-19

Aquest dimecres l'Ajuntament d'Argentona ha ofert una recepció oficial a la consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya, Alba Vergés. Acompanyada pel delegat del govern, Juli Fernández, ha estat rebuda per l'alcaldessa, Gina Sabadell, i diversos membres del govern.

L'alcaldessa l'ha obsequiada amb un exemplar d'un càntir de l'any i posteriorment la consellera ha signat el llibre d'honor de l'Ajuntament.

Després d'aquesta visita institucional, s'han desplaçat a peu fins al CAP d'Argentona, on han pogut dialogar amb els responsables del centre mèdic i visitar les obres del mòdul de suport per a tasques COVID, que es posarà en funcionament en els propers dies. Compta amb unes dimensions de 45 m2, dos punts per a la realització de proves PCR, dues zones d'atenció al pacient i una consulta per a pacients respiratoris.

Podeu veure més imatges de la recepció institucional i la visita al CAP d'Argentona al següent enllaç

Flickr Ajuntament Argentona

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800