Ajuntament d'Argentona
Junts x Cat demana al govern que els comptes del 2021 prioritzin els damnificats per la crisi de la covid
bernat_calvo_marš_w

Junts per Catalunya reclama al govern que el pressupost del 2021 tingui un marcat accent social. El seu cap de llista, Bernat Calvo, ha explicat a l'entrevista de marš a RÓdio Argentona que cal prioritzar la dotaciˇ destinada a les entitats, especialment aquelles que es dediquen a fer atenciˇ i suport a les persones. "Ho hem d'abordar de forma transversal. Tenim instruments i hem de posar-hi recursos", afirma. 

Tot i que no ha volgut revelar si la seva formaciˇ donarÓ suport a la proposta del govern, Calvo considera que la presentaciˇ dels comptes que els ha fet Unitat Ús correcta i aclaridora. Amb tot, esperen que el govern s'avingui a incorporar les seves propostes abans de sotmetre-ho a votaciˇ al Ple.  

Pel que fa a la sessiˇ de marš, Calvo ha justificat que el seu grup fes dos vots diferenciats en la mociˇ de suport a Pablo HasÚl, perquŔ tot i estar d'acord en la defensa de la llibertat d'expressiˇ, tambÚ volien deixar palŔs que no comparteixen les manifestacions del raper.

Finalment, el ple va aprovar per majoria una  mociˇ presentada per Junts x Cat que comporta declarar Argentona vila amiga del patrimoni cultural i natural. Bernat Calvo explica que aquesta mociˇ tÚ per objectiu garantir la preservaciˇ, tant de bÚns culturals, com de l'entorn natural del municipi.

Publicat el 03.03.2021