Ajuntament d'Argentona
L'alcaldessa respon a les crítiques pel possible enderroc d'una part de La Velcro amb una proposta d'inversions oberta al consens
Gina Sabadell, ple novembre

El trasllat de la Brigada que el govern vol situar al Polígon Industrial Nord ha generat controvèrsia a la Roda Política. L'oposició comparteix aquest moviment, però darrere hi veu la intenció del govern de buidar la Velcro per poder-ne enderrocar una part. La majoria de grups no comparteix aquest enderroc i, per aquest motiu, avancen que no donaran suport al pressupost 2021 si aquest ho contempla. L'alcaldessa, Gina Sabadell ha volgut respondre aquestes crítiques obrint al consens una proposta d'inversions. Afirma que s'estan "plantejant les inversions fins al 2023" i que s'estan "calendaritzant molt bé perquè funcionin". Ha anunciat que hi ha diversos equipaments implicats i que el govern ja ho ha explicat a l'oposició.

Sabadell també ha contestat les crítiques de l'oposició a la manca d'informació que els grups consideren que tenen abans d'arribar al ple. Assegura que es compleixen els temps marcats per llei a l'hora d'entregar la documentació però insta l'oposició a utilitzar les reunions informatives prèvies per fer més consultes i debat.

D'altra banda, l'alcaldessa ha felicitat els organitzadors de l'arribada dels missatgers reials i els Reis d'Orient i ha destacat el bon balanç dels actes culturals que es van poder gaudir al voltant de Sant Julià.

Publicat el 26.01.2021