Ajuntament d'Argentona
Avui han entrat en vigor les noves mesures per aturar els contagis de coronavirus. La restauraciˇ nomÚs ofereix menjar a domicili i per emportar
bar la plaša

Avui han entrat en vigor les mesures de tancament de bars i restaurants de Catalunya previstes pels 15 dies vinents. Des d'aquest matÝ la majoria de bars i restaurants d'Argentona no han obert i els que ho han fet han servit exclusivament menjar per emportar o a domicili, com contempla la llei. RÓdio Argentona ha recollit a peu de carrer algunes impressions de restauradors i clients, la majoria dels quals han expressat malestar, manca d'informaciˇ i incertesa.

A mÚs d'aquestes mesures, tambÚ s'hi sumen d'altres com el tancament d'establiments d'oci infantil i serveis d'estŔtica, excepte les perruqueries. Els comeršos han de limitar l'aforament al 30 per cent i els locals esportius o els espectacles culturals nomÚs sˇn permesos amb la meitat d'aforament. Suspensiˇ de les competicions esportives no professionals i limitacions horÓries per parcs i jardins. D'altra banda tambÚ s'insisteix en la limitaciˇ dels contactes socials i la promociˇ del teletreball per tal de reduir al mÓxim la mobilitat.

Escolta les impressions de restauradors i clients d'Argentona:

Publicat el 16.10.2020