Ajuntament d'Argentona
L'Ofrena Floral al monument de Rafael Casanova s'ha celebrat amb prop d'una vintena de persones
Diada Nacional Catlunya 2020 Argentona

La Diada de Catalunya ha estat marcada per les diferents mesures sanitÓries a causa de la crisi de la COVID19. Tal com demanava el consistori, enguany, els actes s'han celebrat sense p˙blic per evitar aglomeracions de gent, nomÚs han assistit una vintena de persones, la majoria membres d'entitats.

Gina Sabadell ha pronunciat el seu primer parlament com a alcaldessa en un acte que s'ha celebrat en un format “redu´t, testimonial, sense l'escalf de la gent d'Argentona que habitualment ens acompanyeu perquŔ ens sembla que Ús important mantenir viva la cultura”. L'alcaldessa tambÚ ha apelĚlat al moment hist˛ric que viu el paÝs en un “context de manca de drets i llibertats” i tambÚ ha dedicat l'ofrena floral a les vÝctimes de la pandŔmia, al personal sanitari i als professionals del mˇn educatiu.

Hi han participat tots els grups municipals amb l'˙nica absŔncia del grup liderat per Fran Fragoso. Seguidament, dos agents de la Policia Local d'Argentona han hissat la senyera mentre l'Aula de M˙sica Argentona ha musicat l'himne d’’Els Segadors’. Les entitats d'Els Amics de Puig i Cadafalch, el Centre Parroquial, l'ANC Argentona, el Consell Local per la Rep˙blica, la Penya Espanyolista i els Amics del Pubillatge han participat de l'ofrena floral de manera esglaonada i per torns.

Podeu veure les imatges de l'acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya al Facebook de RÓdio Argentona i escoltar el parlament de l'alcaldessa Gina Sabadell clicant al segŘent reproductor:

Publicat el 11.09.2020