Ajuntament d'Argentona

Presentació del llibre Vida de Riera. La ruta Carreras i Candi  de l'autor local Emili Amargant, que comptarà amb la seva presència i de Maria Josep Castillo, professora d'Institut de Ciències Socials, cofundadora de CEAJC i de la revista FONTS.


Segons el mateix autor “Voldria arribar a ser Claudio Magris i escriure un llibre com El Danubi (1986). Ho té tot, atmosferes rurals i urbanes, converses, humor, tendresa, grans històries, petites anècdotes, biografies succintes i premonicions afinadíssimes. En resum: una enorme construcció literària bastida damunt del curs d'un riu i dels temps.
Vaig pensar, i per què no escriure un llibre similar remuntant la Riera d'Argentona? I, immediatament: ¿per què no replicar l'opuscle d'en Carreras i Candi Els orígens de la Riera d'Argentona (1904)? Al capdavall, la Riera és al Danubi el que jo sóc a Claudio Magris. Aquesta regla de tres, em va acabar de fer decidir.”

riera600
El públic assistent a l'acte haurà de seguir les normes i protocols establerts per la prevenció del contagi de la COVID-19 que queden indicades a l'infograma següent:

protocolsalodepedra

Dimecres
22
juliol
2020
19h
Adreça C. Gran, 61
Hora 19 h
Durada 1 hora aproximadament
Organitza Regidoria de Cultura i Festes - Biblioteca Municipal
Preu Entrada lliure, amb aforament limitat
Tipus d'acte Literatura, Conferčncia, Agenda de l'Alcaldessa, Agenda institucional