Ajuntament d'Argentona
  • El grup socialista PSC, juntament amb la resta de grups de l'oposició, hem emplaçat la minoria que ara governa a establir un diàleg que permeti al poble dotar-se d'un govern fort i estable, amb capacitat per abordar la governabilitat que exigeix la crisi sanitària, econòmica i social a la qual ens veiem abocats. En aquests moments resulta imprescindible un Pacte Local pel Redreçament Social i Econòmic d'Argentona, amb la participació de tots.


    CAL LA UNITAT D'ACCIÓ, LA COORDINACIÓ I LA COL·LABORACIÓ LLEIAL ENTRE LES FORCES POLÍTIQUES. És hora de millorar el funcionament dels serveis de l'administració municipal i dels seus organismes. Apostem per reforçar l'activitat econòmica: la indústria, els serveis, el comerç, la pagesia... Proposem la creació d'un Fons Local per la Reconstrucció, per no deixar ningú enrere i per donar una sortida sòlida i inclusiva a la crisi. És el moment de fer reformes per fer efectiva la igualtat d'oportunitats i reforçar les polítiques d'innovació. Per això hem proposat una modificació substancial del pressupost del 2020 a fi d'integrar la reducció de taxes en període d'inactivitat i un pla de xoc urgent que permeti a les famílies i a empreses i treballadors la seva continuïtat, així com un pla d'ajornament i fraccionament del pagament d'impostos, sense interessos ni recàrrecs. Caldrà destriar el que és important i urgent d'allò que és prescindible i prendre conjuntament les decisions sobre els programes que s'hauran de suprimir per poder fer front a les noves necessitats que se'ns presenten, com són les creixents ajudes a famílies i a entitats socials que treballen per pal·liar la crisi o a empreses locals per no haver de tancar.


    Ara, més que mai, cal la unitat d'acció, la coordinació i la col·laboració lleial entre les forces polítiques tant a nivell municipal com amb la resta d'administracions. A Argentona, l'hem de traduir en un Pacte Local pel Redreçament, signat per totes les forces i que el puguin conèixer tots els vilatans.


    argentona.socialistes.cat

    Article publicat al Cap de Creus

Publicat el 10.06.2020