Ajuntament d'Argentona
Argentona acumula ja prop de 300 den˙ncies des de l'inici de la crisi sanitÓria

La Policia Local d'Argentona ha fet p˙blica la seva preocupaciˇ per l'augment de la relaxaciˇ entre la ciutadania i l'incompliment de les mesures de protecciˇ sanitÓries i distÓnciament social, que han condu´t a registrar la pitjor setmana en n˙mero de sancions des de l'inici de la crisi sanitÓria del coronavirus COVID-19.

Des de de mitjans de marš es comptabilitzen prop de 300 den˙ncies a Argentona per no atendre les restriccions imposades a l'hora de sortir al carrer. D'aquestes, una cinquantena s'han acumulat en els darrers dies. Cal recordar que els procediments administratius es troben suspesos en aquests moments per˛, una vegada s'aixequi el decret d'estat d'alarma, les den˙ncies seguiran el curs administratiu pertinent i s'executaran les corresponents sancions.

La Policia Local insisteix en que, a mÚs de preservar les franges horÓries per dur a terme certes activitats, cal respectar tambÚ les limitacions d'edat, el distanciament social i les mesures de prevenciˇ sanitÓries establertes. Des de l'Ajuntament es demana als ve´ns i ve´nes no baixar la guÓrdia, mantenir la mÓxima responsabilitat i civisme davant la situaciˇ d'alerta sanitÓria en quŔ ens trobem, i recorda que Argentona es troba encara en la Fase 0 de desescalada.

Publicat el 11.05.2020