Ajuntament d'Argentona
La sessió s'ha dut a terme sense públic i adoptant mesures de prevenció davant la situació d'alerta sanitària. Gina Sabadell assumeix l'alcaldia en funcions

Aquest migdia s'ha celebrat un ple extraordinari de l'Ajuntament d'Argentona per donar compte de la renúncia a l'alcaldia i a l'acta de regidor que fa uns dies va presentar formalment Eudald Calvo.

Abans de començar la sessió, Calvo ha llegit un comunicat en què ha reiterat les seves disculpes i ha lamentat el linxament i tergiversació mediàtica del cas i de les declaracions que va publicar a les xarxes socials. Ha agraït el suport dels veïns, familiars i amics, alhora que ha reconegut la tasca dels treballadors municipals durant el temps que ha ostentat l'alcaldia i el seu pas al capdavant de l'Ajuntament.

Posteriorment ha abandonat la sala i obert la sessió Gina Sabadell, que assumirà l'alcaldia en funcions fins al proper ple extraordinari, que s'ha de celebrar en un termini màxim de 10 dies, per tal d'escollir el nou alcalde/ssa.

La portaveu del PSC, Susana López, ha sol.licitat que es convoqui una comissió informativa per avaluar l'actuació de l'Ajuntament, mentre els regidors de Junts x Catalunya-Argentona han llegit el comunicat que van fer públic fa uns dies i també han donat lectura a una nota pública d'un col·lectiu de suport al ja ex-alcalde Eudald Calvo, formada per veïns i veïens del municipi.

La sessió s'ha celebrat sense públic, tot i que diverses persones s'han aplegat al carrer, a l'entrada de l'Ajuntament vell. També s'han dut a terme mesures especials de prevenció, davant la crisi sanitària del coronavirus, distribuïnt els regidors i regidores entre la taula del plenari i la zona tradicionalment reservada al públic, respectant una separació mínima.

Publicat el 13.03.2020