Ajuntament d'Argentona

FerranArmengolBenvolguts convilatans i convilatanes;

 

Un any més ens trobem a les portes de la nostra Festa Major de Sant Domingo que, com és tradicional, arribarà acompanyada de la Festa del Càntir i i la Fira Internacional de la Ceràmica i la Terrissa.

Les activitats i propostes d'aquests dies han de servir no només per al gaudi de tots nosaltres i els nostres familiars i amics convidats per a l'ocasió. També hauríem d'aprofitar-les per a fomentar la convivència, trencant amb la rutina diària que a vegades ens fa allunyar-nos uns dels altres. 

La afluència de gent de tot arreu que aquests dies visita el nostre poble  ha de ser un incentiu més per a la promoció exterior de la vila, un capital que hem d'aprofitar per donar a conèixer els nostres valors com a persones i com a poble i mostrar també els bells indrets i potencial d'Argentona.

I per què no, també hem de saber aprofitar l'atractiu de les diferents activitats al voltant de la Festa del Càntir i la Fira de la Ceràmica i la Terrissa com a reclams que contribueixin a dinamitzar l'activitat econòmica i del comerç de la vila.

No voldria acabar aquesta carta sense brindar el meu reconeixement tant als tècnics i personal de l'Ajuntament implicats en l'organització d'aquestes festes com a la gran quantitat de voluntaris i voluntàries que contribueixen a l’èxit i bon funcionament de tots els actes, festius i culturals i esportius, que omplen el nostre programa de Festa Major. Comptarem amb les propostes típiques de les nostres festes, des de les cercaviles dels gegants fins els concerts, passant per La Garrinada i l'aixecada de càntirs, per citar alguns dels actes programats.

Com aperitiu de Festa Major, el dissabte 2 d'agost La Sala acollirà una nova representació de la Suite Poemàtica d'Argentona.Argentonines i argentonins, aprofitem els primers dies d'agost per gaudir de la Festa Major i també de les vacances els qui pugueu gaudir-ne. Molt bona Festa Major a Tothom!!!!

 

Ferran Armengol
Alcalde

Publicat el 28.07.2014