Ajuntament d'Argentona
Els estranys de Raül Garrigasait

Aquest estiu, el Centre d'Estudis Argentonins Jaume Clavell ens proposa un seguit de Lectures Contemporànies. Entre el mes de setembre i octubre, els autors de les novel·les ens visitaran a la Biblioteca Municipal d'Argentona, on contrastaran opinions amb els lectors i generaran diferents debats entorn el fet literari.

Començem la XVIIIa edició de la Tardor Literària amb Els Estranys de Raül Garrigasait, guanyadora del Premi Llibreter 2017 i Premi Òmnium a millor novel·la de l'any. 

L'any 1837, en plena guerra carlina, en un moment en què xoquen amb volència el passat i el futur, un jove prussià travessa els Pirineus per lluitar a favor de l'Ordre, però un malentès el deixa encallat en una ciutat  ruïnosa i desconcertant. Amb el pas del dies la seva estupefacció no fa més que créixer, fins que se li converteix en una companyia persistent, en l'única manera que li queda pde mirar-se el món. L'amistat, la família, la religió, la política: en aquest lloc tot s'acapa capgirant, o transfigurant, o destarotant.

Els estranys

Dijous
27
setembre
2018
19:30h
Lloc Biblioteca Municipal d'Argentona
Adreça C/ Gran, 3-5
Hora 19.30 h
Durada 1 hora aproximadament
Organitza Centre d'Estudis Argentonins - Ajuntament d'Argentona - Biblioteca Municipal d'Argentona
Preu Entrada Lliure
Tipus d'acte Literatura