Ajuntament d'Argentona

Ja la tornem a tenir aquí, la Festa Major d'estiu. Un any d'espera ha valgut la pena. Torna la Festa Major a la primera setmana d'agost i plena d'actes i activitats per als més petits i també pels grans.

Enguany consolidem algunes iniciatives que vam començar altres anys, com és el cas de la representació de la Nit de Tapapous, episodi de la història de la nostra Vila que estem contents de poder recordar altra volta.

Reforcem la zona d'artesania i gastronomia amb la fira Argentast, amb un espai més atractiu per a la degustació de cervesa artesana i també la gastronomia i artesania de proximitat.

Millorem els accessos a la Garrinada, que ens permetrà una millor convivència amb les famílies que van a la Fira d'atraccions.

Ambientem la Plaça Nova, perquè és l'espai més nostrat on celebrar la Festa Major d'estiu i volem que sigui un espai acollidor.

Així mateix, reforcem l'espai de concerts de Can Doro, que ha funcionat molt bé les darreres Festes Majors i volem seguir potenciant.

Finalment, voldria agrair la participació i empenta de tots els voluntaris i de la Comissió de Festa Major, que cada any la fan possible. Ells i elles són l'essència que permet que la festa es desenvolupi amb èxit any rere any. Gràcies!

Tingueu doncs una bona Festa Major i unes bones vacances!

Publicat al Cap de Creus 

Publicat el 01.07.2017