Ajuntament d'Argentona

Cartell Presentació PressupostEl proper dilluns 16 de novembre el govern de l'Ajuntament d'Argentona organitzarà una presentació pública del pressupost municipal per a l'any 2016. L'acte tindrà lloc a les 7 de la tarda al Saló de Pedra i s'adreça a tots els veïns i veïnes del municipi.

L'acte servirà per mostrar a la ciutadania els trets generals del pressupost així com les principals línies d'actuació. La presentació també servirà per avançar a la ciutadania el projecte participatiu que s'endegarà l'any vinent per tal de implicar a la ciutadania en la confecció dels propers pressupostos municipals.

Després de la presentació s'obrirà un torn obert al públic per tal de respondre o resoldre algunes qüestions o dubtes que es puguin plantejar.

La proposta de pressupost municipal per al 2016 elaborada perl govern es portarà a aprovació, juntament amb la d'ordenances i preus públics, en el proper ple corporatiu municipal que tindrà lloc aquest proper dilluns 9 de novembre a la sala d'actes de l'antic Ajuntament, i que s'avançarà a les 7 de la tarda, una hora abans del seu horari habitual.

Publicat el 04.11.2015