Ajuntament d'Argentona / Serveis / Cultura i Festes / Diada de la Flor 2020
Diada de la Flor 2020
 
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Diada de la Flor Argentona 2020. De l'1 al 7 de juny
diadagif
Enguany viurem una edició de la Diada de la Flor diferent, des de casa i des de les xarxes socials!
Malgrat la situació d'emergència sanitària en què ens trobem, i amb la voluntat de mantenir una de les tradicions i activitats més arrelades a Argentona, l'edició 2020 de la Diada de la Flor presenta importants canvis i un format renovat, amb el desig que tots els veïns i veïnes puguin gaudir d'aquesta festa de la millor manera possible i amb la màxima seguretat La regidoria de Festes de l'Ajuntament d'Argentona i la Comissió de la Diada de la Flor, amb la col·laboració de les entitats i col·lectius que han participat en els darrers anys, presenten aquest programa d'activitats especial i adaptat a les circumstàncies:> GUARNIMENT I DECORACIÓ A L'EXTERIOR DELS HABITATGES

De l'1 al 7 de juny, convidem a la ciutadania a fer servir la imaginació, les manualitats i qualsevol material que pugui servir per col·locar elements ornamentals i florals a les façanes, balcons, finestres, terrasses i accessos dels vostres habitatges. Animeu a la resta de membres de la família, i també a veïnes i veïns perquè el vostre carrer llueixi ben viu i alegre. > Quins seran els motiu de la decoració? Doncs, evidentment, les catifes de flors que tant ens caracteritzen i han fet lluir la nostra vila des de fa tant de temps. També us animem a fer enramades que decorin el carrer de costat a costat, d'acord amb la resta del veïnat i respectant les alçades de seguretat pel pas de vehicles.  > Com ho farem? Us demanem que hi poseu imaginació. A l'apartat Propostes i Activitats trobareu diversos vídeos i tutorials que us donaran algunes idees i suggeriments que hem preparat expressament per l'ocasió, perquè pugueu fer les vostres pròpies catifes i composicions. > Quan ho podrem lluir? Podeu començar a preparar les vostres decoracions i composicions, però us demanem que la decoració dels habitatges i carrers es realitzi durant la setmana de l'1 al 7 de juny, per aconseguir així un gran efecte a un bon número de carrers i zones del municipi. > Mapa de decoracions florals:


> xarxes socials i concurs

Tal com s'ha fet als darrers anys, enguany impulsarem de nou la campanya "Fes la Teva" a través de les xarxes socials, perquè compartiu les vostres creacions.

> Sorteig a Instagram

L'àrea de Cultura i Festes de l'Ajuntament estrena aquest cap de setmana compte a Instagram @culturaifestesargentona. A més, entre tots aquells que pengeu una foto de la vostra decoració o catifa i inclogueu el nou compte d'Instagram de Cultura i Festes i l'etiqueta #feslateva2020, entrareu en el sorteig de diversos premis, en col·laboració amb tot el sector comercial i de serveis d'Argentona. Si en voleu saber més, aquí trobareu les bases del sorteig.

LLISTAT GUANYADORES SORTEIG D'INSTAGRAM "FES LA TEVA 2020" 

A més, totes les propostes recollides permetran construir un mapa virtual d'Argentona amb totes les decoracions 

Us encoratgem a participar un any més i amb més energia i il·lusió que mai d'aquesta edició especial de la Diada de la Flor 2020, per tornar a guarnir de flors i colors Argentona i els seus carrers

> Stickers de la Diada de la Flor

Els voleu? Només cal que cliqueu AQUÍ per descarregar el paquet a la vostra aplicació de missatgeria de mòbil, també us deixem algun en format imatge per fer-vos-en a la idea, no pareu de compartir-los:

> propostes i activitats QUE US OFERIM:

VIDEOTUTORIAL - 1

Videotutorial - 2

Videotutorial - 3


RETALLABLE A COLOR

RETALLABLE PER ACOLORIR

> ALTRES EDICIONS DE LA DIADA DE LA FLOR:

2019

20182017
201620152014
 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800