Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 19.09.2012
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
La moció per declarar Argentona territori català lliure marca el ple de setembre
El ple corporatiu d'Argentona va aprovar aquest dilluns una moció, com han fet d'altres localitats catalanes, per declarar-se territori català lliure. Aquesta proposta presentada per Argentcat va comptar amb 11 vots a favor, l'abstenció dels dos regidors del PSC, Agrupació d'Argentona, del regidor d'Unió Manel Cruz i el vot contrari del Partit Popular.

Aquest punt va ser el que més expectació va generar d'una sessió que també va incloure la resolució de les al·legacions i l'aprovació de les contribucions per al projecte d'urbanització de l'Avinguda Nostra Senyora de la Salut i Jaume Baladia i que no va recolzar el plenari en la sessió del passat mes de juliol.

 

Finalment, el govern va comptar amb el suport d'Agrupació Argentona i l'abstenció de Tots per Argentona per tirar endavant la iniciativa, que va trobar l'oposició de la CUP, Partit Popular i el regidor no adscrit Jaume Uribe. Tots ells van coincidir a assenyalar que, davant la situació de crisi econòmica, aquesta obra suposava un enorme esforç per als veïns.

 

Pel que fa a les altres mocions, el grups del govern (CIU, PSC, Argentcat i l'Entesa) van presentar una moció relativa a la reimplantació del programa Prepara, com a resposta a les mesures implantades pel govern central en l'àmbit de la requalificació professional i la desocupació. Tots els grups van donar el seu suport, amb el vot en contra del Partit Popular i Agrupació d'Argentona i l'abstenció del regidor no adscrit Jaume Uribe.

 

També va prosperar la moció de la CUP contra la mesura de suprimir la paga extra als treballadors públics i només el PP, que va proposar incloure al text una reducció del sou dels regidors, va abstenir-se.

 

La part final del ple va incloure també dues mocions no aprovades d'Agrupació Argentona en relació a la urbanització de Can Raimí i una altra de Medi Ambient i Sanitat,i un ràpid torn de precs i preguntes. La sessió va finalitzar passats pocs minuts després de dos quarts de dotze de la nit.

 

 

 

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800