Notícies
Publicat el 27.05.2024
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
L'Ajuntament d'Argentona obrirà la piscina municipal aquest estiu
El consistori està treballant perquè l'equipament pugui oferir el servei a partir del 25 de juny
piscina municipal

L'Ajuntament d'Argentona, conjuntament amb Aigües Argentona, fa mesos que treballa a contrarellotge per posar a punt la piscina municipal amb l'objectiu de poder-la obrir si es donessin les condicions per fer-ho. Per aquesta raó, ja han començat una bona part de les obres que permetran posar al dia tot l'equipament: s'instal·la una tanca externa nova per evitar intrusions, es renova tota la instal·lació de reg, es canvia tota l'arbustiva i s'arranja la jardineria i l'arbrat. També es repara la maquinària espatllada i s'instal·la un dipòsit de 35.000 litres perquè tota l'aigua utilitzada, tant per reomplir la piscina com pel reg i les dutxes externes, pugui ser de pou. També estan en curs dos processos de licitació que han de garantir el personal del servei així com el manteniment de la instal·lació.

També s'està treballant en la redacció del Pla d'Emergències per Sequera, un document que servirà, entre altres, per declarar la piscina com a refugi climàtic i així facilitar-ne l'obertura. Aquest és un dels canvis que incorpora el pas de la Fase d'Emergència per sequera a l'Estat d'Excepcionalitat, una decisió que va prendre la Generalitat arran de les últimes pluges.

Així doncs, la piscina municipal obrirà les seves portes el pròxim 25 de juny i fins diumenge 8 de setembre amb l'horari d'obertura habitual, de 10 h a 20 h. També s'oferirà servei de bar. El preu de l'entrada puntual serà de 9 €, l'abonament de deu entrades 60 € i l'abonament individual de temporada 160 €. Hi haurà preus especials per franges d'edat i determinats col·lectius. A més, totes les persones empadronades al municipi d'Argentona tindran una bonificació del 50% respecte del total dels preus que li pertoquin. Podeu consultar tots els preus a l'ordenança 69 reguladora dels preus públics de la piscina municipal:

  Ordenança 69 - preus públics de la piscina municipal  

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800