Notícies
Publicat el 21.05.2024
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Argentona s'omplirà de flors l'1 i 2 de Juny
Diada de la Flor 2023

La Diada de la Flor 2024 comptarà amb les tradicionals catifes i decoracions florals, i també amb un homenatge a Cisco Masagué Mola.

La Diada de la Flor 2024 arribarà a Argentona el primer cap de setmana de juny. Les catifes i decoracions florals ompliran de color els carrers de la vila l'1 i 2 de juny.

Tot i que des del dijous 30 de maig ja hi haurà activitats relacionades amb aquesta festivitat, les catifes es començaran a elaborar dissabte 1 de juny a la tarda. Les entitats, col·lectius i els veïns i veïnes crearan els seus dissenys en una tasca que s'allargarà fins a la nit. Tots aquells que hi vulguin participar, es podran unir al "Fes la teva", la catifa cooperativa que tindrà lloc diumenge 2 de juny d'11 a 14 h a la Plaça Nova. 

Enguany, la Diada de la Flor comptarà amb un sentit homenatge a Cisco Masagué Mola. Dissabte al matí hi haurà una demostració de talles amb motoserra al Centre Parroquial i, a continuació, la descoberta d'una placa commemorativa en l'encreuament entre el carrer Mataró i avinguda Espanya.

Al llarg de tot el cap de setmana, també hi haurà activitats per als més menuts, com jocs gegants de fusta, espectacles i el taller per descobrir el món de les abelles, entre altres. Els socis i sòcies del Casal de la Gent Gran, també mostraran els seus treballs de mitja i ganxet diumenge al matí.

La festa acabarà, com és habitual, amb la tradicional Trepitjada per part de la Colla de Geganters i Grallers d'Argentona acompanyats dels Argeganters de l'Escola Argentona. Al llarg de tot el cap de setmana també hi haurà activitats permanents, com l'exposició "Ikebana i pintura" i l'Ou com balla al Museu del Càntir, la Fira-Mercat d'artesania a la Plaça Nova i la Plaça de Vendre i la demostració d'oficis artesans al carrer Gran. També es podran visitar els jardins de la Casa Puig i Cadafalch. 

Podeu consultar tota la programació de la Diada de la Flor 2024:

 Diada de la Flor 2024 

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800