Propostes
Publicat el 09.05.2024
Exposició: Francesca Poza. "Esa maraña invisible que es la NADA"
 • Dates: 
  Del 25 de maig al 23 de juny de 2024
 • Horari: 
  19h
 • Lloc: 
  Museu del Càntir d'Argentona
 • Organitza:
  Museu del Càntir d'Argentona
 • Preu: 
  gratuït
 • Web: 
  https://www.museucantir.org
 • Francesca Poza presenta, al Museu del Càntir d'Argentona, una exposició on els teixits s'entrellacen amb les paraules formant unes obres poètiques de gran delicadesa.

  Este camino...

  "La meva feina sempre és el fruit d'un moviment doble, que avança cap a fora i cap a dins de manera simultània. L'acció que dona forma a l'obra es correspon també a una modificació de l'espai íntim, de manera que l'extern i l'intern es plasmen mútuament. D'aquest diàleg ininterromput en neix la naturalesa híbrida.

  Poemes i matèria viatgen junts, s'uneixen en aquesta exposició, mostrant obres aparentment fràgils, mitjançant tècniques senzilles, el teixit en paper, llibres reciclats. Destacant el compromís amb la sostenibilitat que ha estat present des de gairebé l'inici de la meva carrera.

  D'aquesta manera de fer i d'explicar històries, la memòria i l'oblit són un tema recurrent en el meu treball donant lloc a una poètica plasmada en diferents aspectes de la creativitat.

  La subtilesa del fil organitza el temps, l'enllaç, la continuïtat, entrellaçar, embolicar, desembolicar, teixir en una frontera poètica summament delicada.

  Amb el paper com a matèria i el fil com a símbol. Un fil que és epifania i metàfora del que és fràgil, que, en trenar-se, es fa fort, es converteix en textura densa, resistent. Com també passa amb la paraula, el text." Francesca Poza

  La mostra es podrà visitar del 25 de maig al 23 de juny del 2024
  Entrada gratuïta

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800