Ajuntament d'Argentona

La modificació de crèdit del pressupost de 2024, que es va aprovar en el darrer ple, ha revifat el debat sobre el projecte de la Velcro. En l'entrevista política de Ràdio Argentona, Montse Capdevila, alcaldessa d'Argentona i líder de Tots per Argentona, ha explicat que s'han reunit amb la resta de grups polítics i que caldrà buscar consensos, però ha advertit que "tenim unes línies molt clares que no inclouen ni enderrocar la Velcro, ni expropiar, ni privatitzar l'espai".

Capdevila ha explicat que des de Tots per Argentona sempre s'ha estat en contra de l'expropiació ja que aquest procediment no només retardaria el procés, sinó que també representaria un increment significatiu tant en costos econòmics com temporals.

Respecte la proposta de Toni Segarra, regidor d'Unitat, sobre realitzar una consulta popular per a la modificació del POUM, Capdevila no ho creu necessari: "No creiem que s'hagi de fer una consulta popular sobre el POUM perquè és un tema molt complex i s'ha de deixar en mans dels tècnics”.

Publicat el 12.03.2024