Notícies
Publicat el 14.11.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Montserrat Capdevila: 'Caldrà fer un reajustament molt important de la despesa'
Entrevista a l'alcaldessa d'Argentona sobre el Ple Ordinari d'octubre
montse capdevila - setembre

L'alcaldessa d'Argentona, Montserrat Capdevila, ha explicat en Roda Política que per fer front al dèficit pressupostari, que s'estima en més d'un milió d'euros, caldrà fer un reajustament de la despesa. De fet, aquesta xifra encara podria ser més alta, diu l'alcaldessa, perquè a banda de l'actual escenari d'increment generalitzat dels preus de serveis i subministraments, també s'hi ha d'afegir algunes contractacions que fins ara eren inexistents, com el manteniment de la via pública.

La proposta de l'equip de govern, ha dit Montserrat Capdevila, no només passa per la pujada d'impostos, aprovada en el darrer ple, sinó també per altres mesures com ara l'estalvi energètic, l'aposta per les subvencions i l'ajustament pressupostari de les regidories. A més, ha valorat molt positivament el treball que des de Serveis Territorials s'està duent a terme i que ha permès el desbloqueig d'un gruix de llicències d'obra pública que poden suposar uns ingressos d'uns 300.000 euros abans que acabi l'any.

L'alcaldessa també ha respost les crítiques de l'oposició sobre la nova ordenança de la piscina municipal que en regula els preus. En aquest sentit, Capdevila creu que amb aquesta mesura 'es posarà fi als conflictes que durant tot l'estiu s'han viscut a la piscina'.

Entre d'altres actuacions, l'alcaldessa ha anunciat que, abans que acabi l'any, estarà arreglada la manca de pressió d'aigua que afecta els veïns i veïnes del carrer Badalona.

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800