Ajuntament d'Argentona
Argentona se suma un any més a la campanya Mulla't per l'esclerosi múltiple

Aquest dissabte, de 21:00 a 00:30, la Piscina Municipal d'Argentona acollirà una nit solidària i plena d'entreteniment en la 30a edició del "Mulla't per l'esclerosi múltiple". La Fundació d'Esclerosi Múltiple (FEM) com l'Ajuntament d'Argentona han preparat un programa d'activitats emocionant per recaptar fons per a la investigació i millora de la qualitat de vida dels afectats per aquesta malaltia neurològica.

Els assistents podran gaudir de l'equip artístic del Centre Natació Mataró que oferirà una actuació de natació sincronitzada, desplegant tot el seu talent i elegància a l'aigua. Per als amants de l'exercici i el ball, hi haurà una classe d'Aquagym, una activitat esportiva que combina exercicis aeròbics amb diversió i ritme. I per acabar, els assistents podran demostrar els seus dots vocals amb un divertit Karaoke

L'esclerosi múltiple (EM) és una malaltia neurològica, crònica i sense cura. Encara avui es desconeix què la causa i afecta principalment les persones joves i especialment les dones.
Hi ha molts motius per mullar-se: Perquè avui encara no sabem la causa de l'esclerosi múltiple, que afecta a 9.000 persones a Catalunya i a 55.000 a tot l'estat.
Perquè és la segona causa de discapacitat en adults joves després dels accidents de trànsit. Perquè les persones amb esclerosi múltiple necesiten un acompanyament i no estar soles especialment durant el diagnòstic de la malaltia.

Els beneficis de l'esdeveniment seran destinats íntegrament a l'assistència i suport a les persones amb esclerosi múltiple, així com a la promoció de la investigació mèdica per a combatre aquesta malaltia.

L'organització convida a tothom a participar en aquesta nit especial, on l'entreteniment, la solidaritat i la conscienciació es donaran la mà en una festa única a la Piscina Municipal d'Argentona.

Més informació a www.mullat.cat

Dissabte
22
juliol
2023
21h
Lloc Piscina Municipal
Hora 21 h
Durada 21:00 h a 00:30 h
Organitza Ajuntament d'Argentona
Tipus d'acte Esports, Festa