Notícies
Publicat el 20.06.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Noves regidories i delegacions a tres regidors de l'oposició
Tots per Argentona ja ha anunciat la primera reestructuració interna de l'Ajuntament
govern i treballadors

Canvis al capdavant de l'Ajuntament i també en l'organització interna. Tots per Argentona (TxA) crearà diverses regidories noves i en delegarà altres a tres regidors que, de moment, es mantenen a l'oposició, Montse Cervantes i Sergi Blanco (Avancem Junts) i Bernat Calvo (Ara Argentona). Així ho van exposar en una reunió amb els treballadors i treballadores municipals a primera hora d'aquest dilluns.

Per Tots per Argentona, Montse Capdevila també s'encarregarà d'Alcaldia, Recursos Humans, Gent Gran, Seguretat i Comunicació. Xavier Collet estarà al capdavant d'Urbanisme i Habitatge, i Joan Martín Garachana d'Educació, Esports i Joventut. Maria Mercè Juan dirigirà diverses regidories. Per una banda, Recursos Econòmics, Hisenda i Promoció Econòmica. També s'encarregarà d'una regidoria que amplia la seva denominació: Cooperació, que passa a anomenar-se Cooperació i Tercer Sector. La nova regidora de Tots per Argentona també dirigirà dues regidories de nova creació, Societat Digital i Tecnologies de la Informació, i una regidoria que serà transversal, Compromís amb el País. Quim Capdevila, serà l'encarregat d'encapçalar Cultura i Festes Majors, Serveis i Espai Públic.

La regidora d'ERC, Mariona Pasqual, també forma part del govern i dirigirà Salut, Benestar Animal i Igualtat, Feminismes i LGTBI. També serà al capdavant de Medi Ambient, tot i que compartirà algunes tasques amb Xevi Collet.

D'altra banda, hi ha tres regidors de l'oposició que tindran tasques delegades, els tres regidors que van donar l'alcaldia a Montse Capdevila el passat dissabte. Per una banda, els representants d'Avancem Junts: Montse Cervantes s'encarregarà de Mobilitat, Festes Populars i Acció Social; i Sergi Blanco encara no tindrà una regidoria pròpia, però sí que compartirà tasques amb alguns membres del govern, ja que s'encarregarà de Transparència juntament amb Maria Mercè Juan, i de la Companyia d'Aigües amb l'alcaldessa, Montse Capdevila.

Per últim, al regidor d'Ara Argentona, Bernat Calvo, que es manté a l'oposició, li serà delegada la regidoria de Patrimoni.

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800