Notícies
Publicat el 30.05.2023
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
El CFS Olímpic campió de lliga a falta de dos partits
futbol sala campió

L'equip sènior masculí de sala ha fet història aquesta temporada, proclamant-se campió de la lliga 2022-2023 de la màxima categoria de la F.C.F. Sala amb dos partits encara per jugar. Amb aquesta victòria, l'equip ha demostrat la seva superioritat i ha consolidat la seva posició com el millor conjunt de la competició.

Després d'una temporada plena d'emocions i grans actuacions, l'equip sènior masculí ha aconseguit una sèrie de resultats impressionants.
Amb els dos partits restants per jugar, l'equip té l'oportunitat de celebrar aquesta gran temporada davant del seu públic. La pròxima jornada es disputarà al pavelló local, on es preveu un ambient festiu i ple d'emoció.

Des de l'Ajuntament d'Argentona, ens complau enviar-vos les nostres més sinceres felicitacions. És un gran honor veure com heu assolit proclamar-vos campions de la lliga 2022-2023 de la màxima categoria de la F.C.F.Sala. Aquesta victòria és un testimoni del vostre talent, esforç i dedicació. Us volem agrair representar amb èxit la nostra localitat. Sou un exemple per als joves esportistes d'Argentona.

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800