RÓdio Argentona
ConferŔncia
'A Mig MatÝ' per La Maratˇ de TV3
RÓdio Argentona fa un programa especial en motiu de La Maratˇ de TV3
bum_bum

Aquest diumenge arriba LA MARATË  de TV3, aquest any dedicada a les malalties cardiovasculars. Les malalties del cor sˇn la primera causa de mort als pa´sos desenvolupats. A Catalunya, una de cada quatre persones mor per problemes al cor o les artŔries. Poden afectar tothom, tant homes com dones, i a qualsevol edat, des dels infants fins a la gent gran. Per aix˛ la prevenciˇ Ús fonamental.

GrÓcies a la recerca en salut cardiovascular, es podrÓ avanšar en la prevenciˇ, reduir el temps de diagn˛stic, i comptar amb tŔcniques quir˙rgiques menys invasives i tractaments a mida. L'objectiu Ús aconseguir reduir al mÓxim la mortalitat i que els pacients visquin mÚs anys i amb mÚs qualitat de vida.

Amb la finalitat de sensibilitzar i divulgar sobre aquesta realitat, la Fundaciˇ La Maratˇ de TV3 i els mitjans de la CCMA, Televisiˇ de Catalunya i Catalunya RÓdio, posen en marxa una campanya que ens acompanya fins al dia del programa. RÓdio Argentona se suma a la iniciativa i divendres us oferirÓ un programa especial. L'A MIG MAT═, condu´t per Ferran Egea, s'emetrÓ des de la biblioteca Joan Foncuberta i Gel, amb entrevistes, seccions, converses amb professionals mŔdics i, tambÚ, amb testimonis de pacients.

SerÓ divendres, de deu a una del migdia, a la biblioteca i per RÓdio Argentona.

Divendres
16
desembre
2022
10h
Lloc: Biblioteca Joan Foncuberta i Gel
Hora: 10 h
Durada: 3 hores
Tipus d'acte: ConferŔncia
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappAfegir l'acte al vostre calendari
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800