Notícies
Publicat el 13.09.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
El PP arrenca el curs amb propostes
Fran Fragoso vol unificar Argillà i la Festa Major, i també reclama un compromís pels grans projectes
fran fragoso - maig 22

Ràdio Argentona ha reprès avui la Roda Política amb el regidor i cap de llista del Partit Popular, Fran Fragoso. Els populars arrenquen el curs amb una nova imatge a les xarxes socials i el lema “Feina i Fets”. La formació vol que aquest tarannà propositiu també es vegi als plenaris municipals i, per aquest motiu, Fragoso va presentar dues mocions al ple de setembre. Tot i que, finalment, les va acabar retirant.

En la primera moció, Fragoso insistia, com ja ha fet en anteriors ocasions, que haver separat la Fira del Càntir de la Festa Major ha estat un error. Fragoso creu que el resultat econòmic, tant pels paradistes com per la resta de comerciants d'Argentona, és decebedor i no entén que el govern en faci una valoració positiva. “Estarem vivint en pobles diferents”, afirma. Els altres grups municipals van retreure a Fragoso que no hagués proposat tornar a unificar les festes al Consell del Museu del Càntir, antic patronat. Tot i defensar que el Ple és l'espai on s'han de prendre les decisions, el regidor popular es va avenir a retirar la moció, presentar-la al Consell del Museu i a tornar-la a portar al ple d'octubre.

Fragoso va presentar una segona moció d'urgència en la qual instava tots els partits a comprometre's a tirar endavant “els projectes importants”. Fragoso la va acabar retirant a petició dels grups municipals i de la secretària del consistori per l'ambigüitat del text i la manca de concreció. Així i tot, en l'entrevista política el popular ha dit que qui volia entendre'l ho podia fer i s'ha compromès a tornar a presentar el text concretant els quatre projectes que cal desencallar.

Entrevista al cap de llista del PP, Fran Fragoso:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800