Ajuntament d'Argentona
Seran a finals d'octubre i es presentaran demÓ en la segona comissiˇ de suport a l'agermanament amb la poblaciˇ de Bialet MassÚ
bialet masse web argentona

Del 26 al 30 d'octubre Argentona acollirÓ les primeres jornades sobre la vida i obra de Joan Bialet MassÚ, l'argentonÝ que va emigrar a l'Argentina on va ser reconegut per la construcciˇ de la presa de San Roque, a la provÝncia de C˛rdova. El regidor de Cultura, └ngel Puig, ha explicat que aquestes jornades consistiran en un seguit de conferŔncies temÓtiques que donaran a conŔixer "totes les fases de la seva vida" que passen per la medicina, el dret i l'enginyeria entre altres. En aquestes jornades estÓ prevista la presŔncia d'una delegaciˇ argentina.

Les jornades sobre Bialet MassÚ seran el primer punt de l'ordre del dia de la segona comissiˇ de suport a l'agermanament entre Argentona i la poblaciˇ de Bialet MassÚ. En aquesta comissiˇ tambÚ es tractarÓ la visita de la nostra vila per part d'un grup de voluntaris del Casal argentÝ i les reunions explicatives que es duran a terme amb les entitats i escoles per tal de donar a conŔixer aquest agermanament.

Entrevista a └ngel Puig, regidor de Cultura:

Publicat el 07.09.2022