Ajuntament d'Argentona
Esquerra designa Mariona Pasqual, candidata a l'alcaldia
mariona_pasqual

"La decisió ha estat un procés natural, abans de la pandèmia vaig assumir la presidència, ja feia anys que militava. De mica en mica tot m'ha anat portant cap aquí". Així s'explica Mariona Pasqual després que el seu partit, Esquerra Republicana de Catalunya, l'hagi designat candidata a l'alcaldia. 

Mariona Pasqual és graduada en Mitjans audiovisuals per la universitat Politècnica, Postgrau en Comunicació i imatge Corporativa de la UOC. Treballa com a directora de màrqueting i comunicació en una empresa de la vila. No té experiència en la primera línia política, no ha estat mai regidora, però durant aquest mandat ja ha assumit la representació d'Esquerra dins la coordinadora d'Unitat i també n'és la portaveu. Ara assegura que "li ve de gust" fer el pas endavant. "Vull aportar al poble i he decidit tirar-m'hi de cap".

Amb la candidatura encapçalada per Pasqual, Esquerra tornarà a concórrer amb marca pròpia als comicis d'Argentona. Així i tot, els republicans es mantindran dins la coordinadora i el govern d'Unitat "per compromís".

Segons Pasqual, les línies mestres del futur programa dels republicans d'Argentona seran la democràcia, la feminista, l'ecologista i la social. 

Publicat el 05.07.2022